Grafisch ontwerp 

Wil je je logo laten (her-)ontwerpen? Huisstijl? Laat maar weten wat je wensen zijn en dan gaan we samen kijken wat er (on-)mogelijk is.

Graphic Motion

Klinkt sjiek he? Gewoon een moeilijk woord voor bewegende afbeeldingen. Het is een ingewikkelde procedure die we doen met Adobe After Effects, software die ook wordt gebruikt voor special effects in films, bijvoorbeeld StarWars. Oke, lekker belangrijk… Voor jou betekent het dat ook jóuw afbeelding geanimeerd kan worden!

Waar je dan wel even op moeten letten: het mooiste resultaat wordt behaald wanneer de afbeelding een hoge resolutie heeft. En als het éven mogelijk is, dan ook nog transparant. Heb je dat niet, kan ik óf de afbeelding opnieuw proberen te maken of in een kleiner formaat maken. 
Wanneer je graag een geanimeerde afbeelding wilt, neem dan even contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken wat er van te maken is. Maar wees gerust, in de meeste gevallen komt het helemaal goed!

De kosten

Allereerst moet je weten dat het een gecompliceerde en arbeidsintensieve bewerking is die vaak ook nog wel wat tijd in beslag neemt. Dat hangt natuurlijk ook sterk af van jouw wensen. Een exact tarief is om die redenen niet te noemen, maar als indicatie:

Vanaf €50,00 tot €175,00.

We gaan eerst samen bespreken wat je wilt, hoe je het in gedachten hebt, en ik geef dan eerlijk aan wat mogelijk of niet mogelijk is. En dan bespreken we samen het tarief. Fair toch?

Kom maar op met je ideeën

Niets leuker dan lekker creatief bezig zijn. Ik vind het dus ook helemaal niet vervelend om jouw grafische wensen tot een realiteit te maken! Samen gaan we kijken wat je wensen zijn, wat er mogelijk is. Hoe dan ook komen we daar wel uit. En dan gaat het werk beginnen. Eerst wordt er een ruwe opzet gemaakt. Dit leg ik je dan voor en na mogelijk wat aanpassingen wordt het definitieve ontwerp gemaakt.

Het blijft maatwerk en tarieven kúnnen wat afwijken, maar nooit ernstig! Hieronder vind je de indicaties. Het uiteindelijke tarief bepalen jij en ik samen.

En eh… mocht je andere grafische ideeën hebben, bijvoorbeeld voor stickers of kleding, laat het me weten. We gaan het samen gewoon maken!

© 2024 Exxion.nl