Search Engine Optimalisation

SEO is een optimalisatie van je website, waarin o.a. met ‘meta-tags’ wordt gewerkt die door zoekmachines worden gelezen. Daarmee kom je bijvoorbeeld in Google in de ranking te staan. Wel belangrijk natuurlijk.

Hoe hoog je ranking uiteindelijk wordt, is van veel factoren afhankelijk. Er zijn bedrijven die énorme bedragen per jaar betalen aan Google om heel hoog in de ranking te komen. Dat is voor jou natuurlijk geen doen en dat maakt het moeilijk(er) om hoog te scoren.
Je kunt nu eenmaal met een free plug-in het niet opnemen tegen bedrijven met diepe zakken.

Toch is het niet helemáál onmogelijk om een redelijke ranking te krijgen, maar daar is wel wat technische kennis voor nodig. Er wordt gewerkt met z.g. ‘Meta-Tags’ die door de zoekmachines worden gelezen en je daarmee een positie geven.

Oke, maar wat kan ik zélf doen?

Je moet het zo zien:
Wanneer je een winkeltje opent bij jou in de straat, zijn er maar weinig mensen die inderdaad weten van het bestaan van je winkeltje. Je zult dus moeten adverteren om zo je bekendheid te vergroten. Hoe meer je investeert in adverteren, des te meer potentiële klanten je bereikt en je omzet sneller groeit. Klinkt logisch, toch?

Dus je zult zélf aan de slag moeten. Je naam over het internet laten gaan. Bezoek pagina’s op internet, laat een link achter naar jouw website. Zoek ook naar gerelateerde pagina’s op Social Media waar je jouw website (link) kunt achterlaten.

Is dat voldoende om de aandacht te krijgen?

Zéker krijg je er wat aandacht door, maar je ranking in de zoekmachines wordt er niet hoger door. Daar heb je echt de SEO voor nodig.

Plugins kosten jaarlijks veel geld, denk aan zo’n 300 euro per jaar. En dan moet het allemaal nog ingeregeld worden, wat een fikse klus is. Maar je kunt het ook doen met een free plug-in, dat scheelt al heel veel geld. En eerlijk.. ik zou het ook afraden, tenzij je echt heel veel geld wilt uitgeven en verdienen.

Ik kan voor jou jóuw website optimaliseren tot een bepaald niveau. Wat het uiteindelijke resultaat zal zijn, kan ik geen enkele belofte over doen… je neem het met een free plug-in tenslotte op tegen grof betaalde plug-ins. Wat ik je wel kan beloven, is dat het maximale eruit zal worden gehaald!

Een geoptimaliseerde SEO voor mijn site… wat zijn de kosten?

Allereerst, zoals ik al aangaf, is het een helse klus en daar hangt natúúrlijk weer een prijskaartje aan.

De kosten voor het optimaliseren van een free plug-in:
Geen jaarlijkse kosten!
Eénmalig €50,00 voor de index-pagina(‘s)
Iedere vervolgpagina éénmalig: €5,00

De kosten voor het optimaliseren van een betaalde plug-in:
Jaarlijks €278,00 (2024)
Eénmalig €50,00 voor de index-pagina(‘s)
Iedere vervolgpagina: €5,00

Allerbelangrijkste
Neem contact met mij op en laat je goed voorlichten. Ik kan je precies vertellen wat goed voor je site is en wat je wel of niet zou moeten doen. Dat is in ieder geval de allereerste stap die je zou moeten nemen!

© 2024 Exxion.nl