Promo Video

Je hebt zóveel mooi video-materiaal, goede kwaliteit, goed geluid. Maar uiteindelijk kun je er niet veel meer mee dan losse fragmenten op je website/facebook zetten. Leuk toch?

Maar je zou er ook wat ánders mee kunnen doen. Neem de mooiste fragmenten uit iedere video en maak daar een flitsende promo van. Zo profileer je jezelf wel heel goed én geef je de juiste impressie af van wie jullie zijn. Geen verrassingen achteraf voor de venue.

Stappenplan

Ik ga het niet moeilijker maken dan het is… je stuurt mij alle complete video’s die je deels verwerkt wilt hebben in de promo, geeft aan wat je er ábsoluut in wilt hebben en ik ga voor je knippen en plakken. 

Stuur ook een aantal goede geluidsopnames toe. Die edit ik er dan bij om zo tot een promo te komen die aanslaat en blijft hangen.

Kosten

Daar heb je me… daar kan ik pas iets over zeggen wanneer duidelijk is wat je allemaal kunt aanleveren en hoe lang dat jij wilt dat je promo duurt. Maar je wilt natuurlijk wel een indicactie…. 

Reken op ergens tussen de €50,00 tot €150,00 euro. Maar die indicatie is natuurlijk sterk afhankelijk van de hoeveelheid video’s die bewerkt moeten worden.

Neem gewoon even contact met mij op, bespreken we jouw wensen… goed plan?