Webshop

Je wilt gaan ondernemen op internet. Goed bezig! ’t Begin allemaal met een goed functionerende webshop uiteraard. Hoogstwaarschijnlijk heb je al gekeken wat het je gaat kosten. Duizenden euro’s of maandelijks een stevig bedrag. Maar zo hoeft het niet te gaan.

Ik heb een aantal webshops gebouwd op WordPress en met Woocommerce. Eenvoudig, maar zeer functioneel en betrouwbaar. WIl je meer opties hebben om de shop in je eigen stijl te laten ontwerpen, dan is Elementor Pro noodzakelijk.

En natuurlijk ontbreken de bekende betaalmethodes niet: PayPal, Creditcard, Stripe, Direct Banking, zelfs ‘uitgestelde betaling’ en wanneer je een zakelijke bankrekening hebt, is iDeal ook mogelijk.

Een voorbeeld van een door mij gemaakte webshop, die tevens bij mij in onderhoud is, vind je hier Neem een kijkje!

Wat kost het?

Ik reken een éénmalig bedrag voor de gehele webshop. Ik plaats hem op een sub-domein die ik voor je aanmaak op je eigen domein, installeer WordPress en Woocommerce en configureer de gehele shop. Ook plaats ik een aantal produkten voor je. 

Totale kosten: € 595,00 slechts éénmalig!
Advies:
Elementor Pro: € 99,00 per jaar (All-In)

  • Elementor Pro werkt naadloos samen met Woocommerce en biedt een scala aan ongekende mogelijkheden. 
    Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde achtergrond, of kleuren van ‘containers’,  lettertypes (fonts) en nog veel meer. 
    Eigenlijk is Elementor Pro onmisbaar voor een webshop die jouw stempeltje moet hebben!

De eerste 3 maanden zal ik je kostenloos volledig ondersteunen bij het plaatsen / wijzigen van je artikelen. Met een persoonlijke instructie-video leg ik het je allemaal uit, zodat je na enige tijd zelf je winkel kan vullen.

Optioneel

Onderhoud en support van je website
€ 149,00 per jaar

Artikelbeheer
€ 129,00 per jaar

Maar je kunt het ook combineren:
Artikelbeheer + Onderhoud/Support
€ 199,00 per jaar

Vragen? Bel of mail en ik heb alle antwoorden voor je!

© 2024 Exxion.nl